top of page
logo_golfclub_hasselt.png

Verslag Hasselt Golf 18/11/2022

Golf en voetbal

Zoals bijna altijd op een wedstrijddag van de Woodpeckers startte ook de wedstrijd in Hasselt onder een stralende zon. Rond 11.00u verzamelden 18 spelers zich voor de voorlaatste wedstrijd van het jaar. In de top 5 van de algemene rangschikking kunnen nog veel verschuivingen gebeuren.
Het moet gezegd: de baan in Hasselt lag er ondanks een droge zomer en zeer natte herfst behoorlijk tot goed bij. Voor hen die slecht speelden alweer een excuus minder, voor de anderen een extra troef. Zoals jullie kunnen lezen op onze site waren er ook deze keer een aantal uitschuivers in positieve en negatieve zin. Figuurlijk dan toch. Proficiat aan de winnaars. De top drie : Denny, Thomas, Claudio ; en dit in deze volgorde.
Verrassing na de wedstrijd: om zijn komende verjaardag reeds te vieren, heeft Etienne 2 prijzen voorzien voor de winnaars in 1ste en 2de categorie. Twee mooie flessen wijn die ondergetekende jammer genoeg niet in ontvangst mocht nemen.
Na de prijsuitreiking hebben we nog samen naar de wedstrijd Egypte – België gekeken maar net zoals het weer op dat moment (stortregen en onweer) was het spel niet om aan te zien.
Die avond waren er al een aantal waarzeggers wiens voorspelling betreffende het WK in Qatar volledig is uitgekomen.

bottom of page