top of page
Woodpecker.jpg

Woodpeckers COMPETITIES

Elke 3de vrijdag van de maand organiseren we een golf-evenement op een ander golfterrein dan onze home-club. Hieraan zijn verschillende Woodpeckers competies verbonden : 


  • Speler van  het jaar : gedurende het lopende jaar tellen we de 6 beste stableford scores van elke speler op. Bij elke wedstrijd worden de 7 eerste spelers beloond met Woodpeckers-punten (respectievelijk 10 punten voor de 1ste, 8 punten voor de 2de, 6 punten voor de 3de, 5 punten voor de 4de, 4 punten voor de 5de, 2 punten voor de 6de en ten slotte 1 punt voor de 7de plaats). Alle deelnemers worden voor hun deelneming en inspanning beloond met 1 punt. De speler met de meeste Woodpeckers punten op het einde van het jaar wordt "speler van het jaar". Hieraan is de "Woodpeckers wisselbeker" gekoppeld !

  • Woodpeckers Kampioenschap : in  september organiseren we ons kampioenschap. Kampioen wordt de speler met de beste "netto strokeplay score". De winnaar mag zich tooien met het zeer begeerde "Woodpeckers Blue Jacket" ! 

  • Meerdaagse buitenlandse uitstap :  in juni organiseren we onze buitenlandse uitstap. De som van de 3 stableford wedstrijden bepaalt de winnaar. We zorgen voor een machtige prijzentafel. 

bottom of page