top of page
wimereux logo.jpg

Verslag uitstap Wimereux 17+18/06/2022

Strijd om de Blue jacket

Voila, na een ritje van een goede 3 uur oftewel een 300 km achter de kiezen klaar voor de afslag op de links golfbaan in Wimereux. Rond 13.20 uur eerste flight, sommigen op splinternieuwe schoenen en sokken uit de golfshop wegens vergeten in te pakken, maar we zijn alle 22 tijdig vertrokken. Geen boom gezien op deze linksbaan, ook geen wolk, wel zonnecreme en een aartsmoeilijke rough waardoor je "door de wind afgestraft" meermaals in terecht kwam. Een heerlijke zonnige dag op een leuke baan, gevolgd door een pintje, een douche, lekker eten en een pousse-café in de bar van het hotel . Top vijf na dag één met netto score : Frank W(.67), Erwin(72), Jan(73), Tim(73),Marc(74), They(75) .

Op  dag twee richting Hardelot om Les Pins te spelen. Hier worden de jongens van de mannen gescheiden. Snikheet en uiteraard buggy verboden. Mooie baan, en ik denk dat ze al de bomen van Wimereux op Hardelot hebben geplaatst. Mooie scores, maar toch heel wat hoger dan in Wimereux. 78 was de beste netto score en werd behaald door vijf spelers ; Theo, Jan, Frank W.,Peter en Gert. Prijsuitreiking tijdens een lekker diner : top vijf : Frank W.(145), Jan(151), Tim(153), Gert(154), They(155). Proficiat aan de verdiende winnaar ; Frank Wils die Freddy Schoofds opvolgt. En bij deze wordt de famillie Bloemen verwittigd

dat er dit jaar meer stof zal nodig zijn dan vorig jaar om de Blue Jacket te fabriceren.

Namens alle aanwezigen, en ik kan gerust zeggen dat ondergetekende voor iedereen spreekt ; een dikke proficiat aan het bestuur om dit fantastisch weekend te regelen.  

bottom of page