top of page
golf-club-petersberg_057954_full.jpg

Uitstap Obereggen & ZLGCC

Beste Peckers, 


Vooreerst onze excuses voor de laattijdige verslagen van onze 2 laatste activiteiten. 

We zullen beginnen met onze uitstap naar Obereggen in Juni. 

Tussen 16 en 20 juni ll. trokken we met onze bende naar Obereggen. Daar werd de tiende Obereggen Ryder Cup beslecht en de Woodpeckers hadden een ‘wildcard’ gekregen van de organisatie. 

Het verblijf in Hotel Cristal was, zoals we dit gewoon zijn, uitstekend. Eten en drinken in overvloed, en een zeer gezellige sfeer en schitterend weer, alle dingen die nodig zijn voor een onvergetelijke uitstap. 

De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door het team Obereggen, voor……jawel onze jongens. 

Geweldige prestatie van de ‘Peckers’. 

Op 20 juni keerden we dan ook moe maar voldaan terug naar huis. Sommigen, waaronder ondergetekenden, hadden een weekje nodig om te bekomen van al de geleverde inspanningen! 


Op woensdag 14 juli was er onze uitstap naar ZLGCC. Spijtig genoeg was de baan door de overvloedige regenval gesloten bij aankomst. Volgend jaar zetten we deze prachtige baan zeker terug op de kalender. Enkelen van ons reden door naar Midden-Brabant om een droge golfnamiddag te beleven. Ook deze baan komt zeker nog terug op onze kalender. De ontvangst, baan en clubhuis waren de moeite waard. 

Daar er in beperkte groep gespeeld werd, werden er ook geen klassementspunten toegekend. 

Rest er ons alleen nog iedereen uit te nodigen voor ons kampioenschap op vrijdag 17 september. 

We spelen dan voor ‘the green jacket’ op Five Nations te Durbuy. Na de wedstrijd is er een overnachting voorzien alsook een diner met prijsuitreiking. 

Tot dan! 


SPG 

Terug naar Verslagen

bottom of page